Četvrta plovidba u Radionici slikarstva

Posjetila sam Radionicu slikarstva kako bih saznala kako provode četvrti radni dan. Evo što sam otkrila:

Uključila sam se u radionicu da bih usavršila svoje slikanje. Prije sam bila na puno natjecanja po cijeloj Europi. Voditelj je jako dobar i svi se s njim slažemo. Društvo je odlično, ali tema lađa mi je malo dosadna. 

Na radionici slikamo lađe. Cilj je na različite načine uklopiti lađe u sliku. Ovdje je jako mirno i uživam u slikanju među toliko nadarenih učenika. Najviše volim izmišljati ideje za sliku; uvijek ima puno mogućnosti koje samo treba prenijeti na papir.

Volim slikanje, a još više ovu radionicu. Jako je opušteno. Jedini problem je što mi je slikanje lađe već dosadilo. Nadam se da će i iduće godine biti isti voditelj zato što je s nama jako dobar.

Najdraže na našoj radionici mi je to što nam voditelj nikad ne kaže što da radimo, zada nam zadatak i tehniku, a mi moramo smisliti što će biti glavno na slici. Mi smo najmirnija i najtiša radionica na Novigradskom proljeću, ali smo ipak uvijek veseli. Uz ovakvo društvo i slikanje mi je zabavno raditi koji god zadatak dobijem.

Radionica slikarstva stvarno je jako tiha i mirna, ali se osjeti radost zbog slikanja. Sigurna sam da će u ovakvoj radnoj atmosferi nastati odlične slike koje će u petak biti izložene u Lapidariju.

Katarina Toljan

Tagged with:     ,

About the author /


Related Articles

VREMENSKA PROGNOZA

Currently
Currently
Currently

KALENDAR

listopad 2021
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ove su stranice kreirali & uredili polaznici Radionice 'Novine na inetrnetu' Novigradskog proljeća 2015.