NEDJELJA – 5. travnja 2022.

U nedjelju navečer započelo je ovogodišnje Novigradsko proljeće svečanim otvaranjem u 19 sati.

PONEDJELJAK – 4. travnja 2022.

Dan nakon svečanog otvaranja započeli smo s radom. Prije početka jutarnjih radionica svi smo upalili svoje kamere i vježbali. Rastezali smo se prema zadanim uputama te smo kao rekvizit za vježbanje upotrijebili svoje mobitele, a neki i ogledala. Nakon toga slijedio je rad u radionicama na kojima smo se svi upoznali i počeli dogovarati i provoditi aktivnosti. Po završetku jutarnjeg ciklusa radionica svi smo pred svojim ekranima vježbali disanje. U 16 sati nastavili smo s radom, svatko na svojoj radionici.

Iako je tek prvi dan, jedna radionica već ima svoje predstavljanje, a to je radionica Cirkuske vještine. Jako nas zanima što su nam pripremili!

UTORAK – 5. travnja 2022.

Kao i u ponedjeljak, i u utorak dan započenjemo vježbom, a nakon toga imat ćemo radionice.

Od 12 do 13 sati očekuje nas predavanje Korada Korlevića, za koje smo sigurni da nas neće razočarati.

Radu u radionicama vraćamo se poslijepodne i to će trajati od 17 do 18 sati. U 20 sati započinje večernji program u kojemu će nam se predstaviti Plesna i Glazbena radionica. Očekujemo mnogo dobre glazbe i dinamičnih pokreta.

SRIJEDA – 6. travnja 2022.

U srijedu ćemo jutro započeti vježbom u 8:45 koja će trajati do 9 sati kad ćemo započeti raditi u radionicama. Od 12:00 do 12:10 svi ćemo zajedno vježbati pravilno disati, a nakon toga ćemo se družiti u posebnim sobama – pričat ćemo u „Družioni“ ili igrati igre u „Igraoni“.

Za kraj ćemo od 20 do 21 sati prisustvovati večernjem programu koji će, nagađamo, voditi Mario Kovač.

ČETVRTAK – 7. travnja 2022.

Četvrtak također započinjemo jutarnjim vježbama, a zatim kao i prethodnih dana, započinju radionice koje traju do 12 sati. Nakon radionica slijede vježbe disanja i koncentracije.

U 16:00 sati započinju posljednji sati rada u radionicama ovog Novigradskog proljeća. Poslije radionica dolazi slobodno vrijeme od dva sata.

Za kraj dana, u 20 sati, održat će se svečano zatvaranje ovogodišnje Škole stvaralaštva kojim zaključujemo ovogodišnje Novigradsko proljeće.

Nina Belušić, Dora Daus, Larisa Dill

Categories: Vijesti

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.