Došao je i zadnji dan Novigradskog proljeća 2022. godine. Voditelji radionica odlučili su da se u glavnoj Zoom sobi svaka radionica predstavi. Tako su Rosa, Gabi i Luna odlučile pitati neke od polaznika i voditelja radionica na koji se način oni planiraju predstaviti.

LITERARNA RADIONICA

Na literarnoj radionici svatko je snimio videozapis u kojem izgovara dva stiha iz svoje pjesme. Na kraju će od tih stihova nastati pjesma koju će pjevati polaznici radionice pjevanja.

PLESNA RADIONICA

Na plesnoj radionici djevojke su pripremile ritmove ruku, duete u temi zrcala, flip i stop sekvence, glavnu plesnu sekvencu i još sedam vrsta pokreta.

FOTORADIONICA

Polaznici će Fotoradionice predstaviti svoje fotografije koje su uslikali za prekrasne pjesme koje su napisali polaznici literarne radionice na temu ogledala. Napravit će jednu malu knjigu, publikaciju poezije i fotografija te ćemo se time predstaviti.

SKLADATELJSKA RADIONICA

Polaznici skladateljske radionice neće imati samostalne nastupe jer su oni skladatelji, ali ne nužno i izvođači. Imat će jedan trominutni film u kojem će se čuti njihova zajednička kompozicija. Pjevačice će pjevati pjesme čije su stihove napisali polaznici literarne radionice, a polaznici skladateljske radionice su ih uglazbili. Također će biti jedan samostalan nastup člana skladateljske radionice u obliku videozapisa.

FILMSKA RADIONICA

Filmska će radionica predstaviti kratke filmove koje su radili polaznici te radionice. Prikazat će se četiri do pet kratkih filmova.

RADIONICA IZRADA SLIKOVNICE

Na radionici izrade slikovnice još se uvijek izrađuju slikovnice jer je to malo zahtjevniji zadatak. Prezentirat ćemo naslovnicu slikovnice svakog polaznika uz njegovu sliku.

TELEVIZIJSKA RADIONICA

Televizijska radionica prikazat će svoj Dnevnik Novigradskog proljeća koji će sadržavati nekoliko priloga i spot. Taj će dnevnik biti mozaik raznih aktivnosti koje su polaznici radili.

Autorice: Gabi Pavlović, Rosa Krog Broz, Luna Bunčić.


0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)