Jesu li hospitanti zadovoljni Novigradskim proljećem?

Osim učenika na Novigradskom proljeću sudjeluje i 36 hospitanata odnosno učitelja i nastavnika iz osnovnih i srednjih škola. Htjeli smo saznati kako su oni zadovoljni sudjelovanjem na Školi stvaralaštva i koliko su njihova očekivanja ispunjena.

Svi hospitanti slažu se da je Novigradsko proljeće i više nego korisno, na skali od 1 do 5 većinom bi dali ocjenu 10.

Kao najbolje što su doživjeli ovih proteklih dana izdvojili su: atmosferu, nova iskustva, brojne naučene sadržaje, druženje, druge oblike učenja, brojna poznanstva, nova iskustva, pozitivnu energiju, kreativne ispade djece.

Na pitanje: “Što ćete koristiti u nastavi od naučenog ili viđenog na Novigradskom proljeću” većina ispitanika je odgovorila sve. Osim toga bilo je i odgovora npr. nove vrste podučavanja, igre, osluškivanje ideja učenika, dramsku pedagogiju.

Svi ispitani hospitanti namjeravaju se prijaviti i slijedećih godina. Jedino oko čega se hospitanti ne slažu je, treba li imati više slobodnog vremena, odnosno je li raspored prenatrpan. Brojni smatraju kako bi trebalo imati sat vremena više slobodnog vremena.

Bez obzira na udarnički tempo u radionicama, rada od 7 sati dnevno i cjelovečernje programe hospitanti su generalno zadovoljni sudjelovanjem na Novigradskom proljeću, atmosferom, naučenim i naravno stečenim iskustvom. Ono što je najvažnije, svi će hospitanti širiti dobar glas Škole stvaralaštva.

Sanja Gregorinić

 

 

Tagged with:     , ,

About the author /


Related Articles

VREMENSKA PROGNOZA

Currently
Currently
Currently

KALENDAR

prosinac 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ove su stranice kreirali & uredili polaznici Radionice 'Novine na inetrnetu' Novigradskog proljeća 2015.