Škola stvaralaštva Novigradsko proljeće 2020.

Kristina Kovačević

U Novigradsku galaksiju lansirala sam se još 2008. kao polaznica planete Novine na internetu. Danas je to planeta kroz koju vodim polaznike, a najviše volimo posjećivati ostale dijelove naše galaksije.

You may also like...

2 komentara

 1. Srđan Nogić napisao:

  Da neprijatelj nije nevidljiv, sada bi se teturalo ulicama i plažama Novigrada, hodnicima Lagune, … ujutro bi Teo vikao na sve – “čučni, skoči, razruči, odnoži….mijaauuu”… i onda bi to sve skupa krenulo.
  Ovako, neprijatelj je nevidljiv, pa smo nevidljivi i mi. Ali, nek naš rad bude vidljiv – čujan!
  Dobrodošli u Školu stvaralaštva 2020, radijska radionica započinje s radom!

  • Damjan Vasiljević napisao:

   U nedjelju, u 15,15 se malo društvance okuplja u čitaonici i oduševljeno zbraja jutarnje dojmove, na licima je osmijeh, a ako nije osmijeh onda je radost, a ako nije radost onda je zadovoljstvo što smo tu, u stvaralačkoj novigradskoj izolaciji; iz ove sunčane i tople današnje izolacije šaljem pozdrave riječke, sušačke, kvarnerske; koji su ujedno i istarski i novigradski, svojim polaznicima i svojim kolegama… Za polaznike veliki zadatak: osluškujte proljeće, skladajte i svirajte, zapisujte i snimajte i sve to sačuvajte za susret u Novigradu! Dobro došli u Školu stvaralaštva 2020., i skladateljska radionica se pridružuje radijskoj:-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)