Ćaća se vraća

Galebolnica, galemuškarčine i galehappyend… ili ne?

Nedostajali su nam Muhammad i Ali – galebovi iz prvoga dijela, pa smo odlučili smisliti drugi dio priče napetog ljubavnog obračuna. Mnogo nam je falio Ali o kojem smo zapravo krivo prosudili jer smo u prvome dijelu mislili da se Ali piše s dva l, a zapravo se piše s jednim, dok se Muhammad ne piše Muhamed kao što smo mislili nego ovako, pa smo zaključili da nam  je draži Ali i trebao je pobijediti u prvom dijelu te mu zato dajemo novu šansu.  Nakon mnogo sati ležanja na cesti skoro mrtav, Ali, sjetivši se Madonnina kljuna, vine se uvis. Kada je pronašao Madonnu ponovno na krovu visokog hotelčića kako plače, čudio se zašto nema Muhammada. Poslije se sjetio sna od maloprije. U snu su on i Muhammad imali boksački meč. U tom je meču Ali pobijedio i Muhammadu slomio krilo.  Nije mu bilo jasno je li to onda stvarno sanjao, pa je zato sletio k Madonni na krov kako bi saznao. Kada je sletio, upitao ju je gdje je Muhammad. Ona je tužno odgovorila kako ju je ostavio jer se nije vratio od sinoć i kako je sigurna da ju je varao. Ali sjedne do nje i upita je je li dobro. Ona mu odgovori da nije, kako bi bila. Ali ju krene tješiti, no ona mu kaže da nije potrebno i da prestane jer je trudna, a Muhammad je vara.

– Jesi li sigurna da je to Muhammadovo dijete?

– Molim?

– Sjećaš li se  one noći kada smo popili malo previše Pašarete.

– Na što to točno ciljaš, Ali? – priupita ga tužno. Začudilo ju je kako je Ali djelovao samouvjereno prije nego što je progovorio.

– O, Madonna mia, siguran sam da je to moje dijete!

Ona ga čudno pogleda podigavši galeobrvu.

– Muhammad me vara, to znam, i želim odgojiti dijete sama. Ne trebaju mi galemuškarčine koje pobjegnu kad je cura trudna!

– Nikada ti neću dopustiti da sama odgajaš naše dijete! Siguran sam da je moje, možemo obaviti i DNK analizu u galebolnici ako mi ne vjeruješ!

Tada se upute prema galebolnici. Kada su uletjeli u galebolnicu naišli su na slomljenog Muhammada. Madonna na brzinu odleti u WC. On ih neljubazno pogleda i odmah nasrne na Alija.

 

Galeborba… a ne znaju da se ćaća vraća!
Foto: Saša Čuka

 

Galebolnički čuvar ih razdvoji i oni se, iako puni bijesa, primire. Madonna se vrati iz WC-a i ugleda modrice na njihovim glavama. Pa padne u plač, kaže im da se smire.  Muhammad, nesvjestan momenta u kojem se nalazi, počne tvrditi da je nije varao, no Madonna nije vjerovala. Oni se uozbilje i pođu na DNK test.  Nakon pola galebsata  napete prepirke, doznali su za rezultate. Rezultati su glasili ovako:  trudna je s Anthonyjem Joshuom – boksačem koji je u slobodno vrijeme i konobar koji ju je jednom napio i ima blizance koje je te noći stvorio. Oboje su prasnuli u plač, no ona je bila ozbiljna i pokaže im rezultate. Bila je presretna! Tada su se Muhammad i Ali pokupili i ponovno možemo upotrijebiti citat „I bili su sretni prijatelji do kraja života“, ovaj mislili smo reći :„Bili su tužni, ali ipak dobri prijatelji do kraja života.“  Dok je Madonna  odmah pozvala Joshuu kući i odmah je doletio, iako nikada nećemo saznati je li doletio krilima ili avionom, ono što zasigurno znamo je da su dobili blizance imenima Vladimir i Kličko. E, sada  stvarno s velikom sigurnošću možemo potvrditi da su živjeli sretno do kraja života!!! ILI MOŽDA NE?

 

P. S. 25 galegodina kasnije:

Braća Vladimir i Kličko imaju zajedničko vjenčanje. Vladimir s Taylor, a Kličko sa Swift. Jesu li oni živjeli sretno zauvijek u galezemlji ili… nisu???

You may also like...