Izmislili nove muze!

U nedjelju 2. 4. 2017. u sklopu večernjeg programa u hotelu Laguna, polaznici, mentori i hospitanti predstavljali su prvi put svoje radionice. Kreativni studenti izmislili su neke nove muze pa je tako, istaknimo neke zanimljivije, Odeon  bog brzine, Tarifa boginja telekomunikacije, a Sabira boginja matematike i zbrajanja. Partnerio je bog odnosa, Franka božica jutarnje kave, Nedim bog zdravlja i nepušenja. Sigurno ste se iznenadili da je Milka božica planinskih krava, Vikos Sekretos bog donjeg rublja, a Klinka božica djece. Gospodarsku krizu možda će riješiti svojom svemoćnom zašttitom bog dugova, zaštitnik velikih dužnika, Agrokorus, a nadamo se samo da Emotix, bog Facebooka, neće biti prema njemu pregrub ne bude li bio uspješan, što god da to u odraslom svijetu značilo.

Ako vas zanima tko je konkretno od studenata zaslužan za rođenje svih tih novih bogova, slobodno se obratite Zeusu (Borni) i Apolonu (Kikiju).

Što se tiče samog predstavljanja, otvorili su ga polaznici slikarsko-scenografske radionice uz voditelja Theodora, a završili polaznici produkcijske radionice. Predstavljanje je bilo vrlo zanimljivo i humoristično, a Kiki je to izvrsno vodio. Svakome je u pamćenju sigurno ostala barem jedna od izmišljenih muza – svi smo se smijali kada su čitali njihova imena.

 

Marija Valić

Tagged with:     , , ,