Muze pjevanja

Muze pjevanja

Veseli, raspjevani ugođaj dočekao nas je u radionici pjevanja. Nakon što smo malo uživali u njihovom pjevanju, porazgovarali smo s voditeljicom Doris Kovačić i dvjema polaznicama.

Euterpa na djelu

Voditeljici Doris ovogodišnja tema “Muzej muza” zanimljiva je jer pruža mnogo mogućnosti. Rekla nam je da ih muze inspiriraju i inače, ne samo ove godine, i da se sve teme dosadašnjih Novigradskih proljeća mogu uklopiti u ovogodišnju temu te da se iz nje može napraviti svašta. Zadovoljna je ovogodišnjim polaznicima, kojih je ove godine 37, jer su motivirani, veseli, marljivi i zadovoljstvo joj je raditi s njima. Njihova muza je Euterpa, zaštitnica glazbe, i ona je ta koja ih inspirira.

Polaznica radionice, Reana Miloš, već je treću godinu na Novigradskom proljeću i u Radionici pjevanja. Tema joj je “fora” i kaže da na tu temu mogu pjevati mnogo lijepih pjesama.

Ivana Zvonković drugu godinu je na Radionici pjevanja. Ove godine očekuje da će biti zabavno, kao i svake godine, te da će obraditi i otpjevati mnogo pjesama vezanih za temu. Sviđa joj se atmosfera i kaže da se svi lako upoznaju jer ih spaja ljubav prema pjevanju.

Marija Valić i Paula Jozić

Tagged with:     ,