You are here
Home > VIJESTI > Odvažnost stvara šareniji svijet

Odvažnost stvara šareniji svijet

Trend ovogodišnjeg Novigradskog proljeća su zeleni pramenovi. Kako su se njihove vlasnice odlučile baš za ovu boju? Upravo nas je to pitanje potaknulo da dublje istražimo ovu temu.

Lara Kadić, polaznica Keramičarske radionice, i Anamarija Pilarić, polaznica Slikarsko-scenografske radionice pristale su nam reći nešto više o svojoj frizuri.

WP_20160420_16_08_52_Pro

Prije svega željeli smo otkriti zbog čega su se odvažile na ovaj korak. Lara nam je rekla : „Odlučila sam se jer sam već imala crvenu kosu pa je to bila jedina boja koja joj pristaje. Sada mi je drago jer su komentari uglavnom pozitivni.“Anamariju je potaknuo brat koji obožava zelenu boju. Kažu nam kako održavanje nije ništa kompliciranije nego je bilo prije. Jedini je problem da će, kad budu željele promijeniti boju kose, odnosno pramenova, postupak biti kompliciraniji. Anamarija nam je rekla da bi nakon ove boje željela isprobati plavu ili ljubičastu, a Lara plavu ili ružičastu. Budući da svoju odjevnu kombinaciju puno ne prilagođavaju kosi, rekle su nam da se njihov stil nije promijenio. Još jedna osoba koja ove godine slijedi ovaj trend zelene kose je i predsjednica Stručnog tima Maja Zrnčić.

Može vam se učiniti pomalo licemjernim pisati o nečemu što same ne bismo učinile, no moramo pohvaliti ove odvažne pojedince koji svojom odvažnošću čine svijet raznolikijim, odnosno baš onakvim kakva  svaka tržnica mora biti.

Sophie Noa Živković i Karla Zupičić

Top