You are here
Home > TRŽNICA > Mirovina nakon punoljetnog rada

Mirovina nakon punoljetnog rada

 

Saznali smo da jedna od djelatnica hotela Laguna koja nas poslužuje za doručkom – Nada Sarić, za dva tjedna odlazi u zasluženu mirovinu. Mogli bismo reći da je njen radni vijek ovdje punoljetan. Naime, zaposlena je ovdje već 18 godina. Jutros sam razgovarala s njom te sam joj postavila nekoliko pitanja o njezinom radu u restoranu tijekom Novigradskog proljeća. Sama za sebe kaže da nije žena od puno riči, već od rada.

WP_20160418_07_16_27_Pro

Koliko godina radite u Novigradu u hotelu Laguna?

U hotelu Laguna radim već punih 18 godina.

Što je za Vas Novigradsko proljeće i mislite li da je Novigradsko proljeće korisno?

Novigradsko proljeće je korisno i odlično iskustvo zbog toga jer se djeca druže i mogu ovdje puno naučiti.

Kako Vam je raditi za vrijeme Novigradskog proljeća?

Jako je lijepo raditi u vrijeme Novigradskog proljeća. Novigrad je pun djece i sva djeca su pristojna i uvijek pozdrave. Hotel oživi.

Godinama gledate učenike koji sudjeluju u Školi stvaralaštva. Možete li prokomentirati njihovo ponašanje? Vidite li razliku između današnje djece i djece nekada?

Sva djeca koja sudjeluju na Školi stvaralaštva su odlična i svi se lijepo ponašaju. Ne vidim nikakvu razliku. Djeca su uvijek djeca.

Naša ovogodišnja tema je tržnica pa nas zanima kupujete li Vi radije na tržnici ili u trgovini?

Radije kupujem na tržnici. Naša novigradska je predivna!

Gospođi Nadi želimo od srca da se odmori u zasluženoj mirovini. Mi ćemo je pamtiti po njezinoj ljubaznosti i osmijehu na licu s kojim nas je posluživala. Ona će za nas ostati dobri duh Novigradskog proljeća. Drago nam je da je unatoč svojoj zaposlenosti za nas odvojila nekoliko minuta svoga vremena kako bi nam ukratko odgovorila na naša pitanja.

Natali Belušić, Dijana Dill

 

Top