Radionica grafičkog dizajna

Radionica Grafičkog dizajna – radionica čiji je cilj upoznati polaznike s pojmom i ulogom grafičkog dizajna u današnjem društvu te s osnovnim sredstvima prenošenja poruke korisnicima. Nakon istraživanja teme, polaznici će radom na računalu u grafičkim programima oblikovati poruku koju žele prenijeti. Voditeljica je Feodora Gubaš Štifanić.
Prva plovidba u radionici grafičkog dizajna
Posjetili smo radionicu grafičkog dizajna koja se održava prvi put u povijesti Škole stvaralaštva. Pitali smo sudionike o njihovim dojmovima i dosadašnjim iskustvima s radionicom. Saznali smo što rade i kako se snalaze.
Izabrala sam ovu radionicu zato što mi se sviđa ideja dizajniranja i volim grafički dizajn. Ovdje proučavamo logo, tipove slova, crtamo… Novigradsko proljeće mi se jako sviđa, voditeljica i društvo je odlično.
Ovo mi je prvi put na Novigradskom proljeću i jako sam zadovoljan. Za Novigradsko proljeće sam saznao preko interneta, a radionicu mi je preporučio učitelj i ideja mi se svidjela.
Odlučila sam se za ovu radionicu zbog toga što sam bila i prošle godine i jako mi se svidjelo. Volim grafiku i budući da je ovo prva godina da se održava radionica grafičkog dizajna činilo mi se jako zanimljivo s obzirom da je to nešto što me zanima. Sviđa mi se pristup voditelja prema sudionicima.

Katarina Toljan i Karla Ušljebrka

Tagged with:     , , ,

About the author /


Related Articles

VREMENSKA PROGNOZA

Currently
Currently
Currently

KALENDAR

lipanj 2022
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Ove su stranice kreirali & uredili polaznici Radionice 'Novine na inetrnetu' Novigradskog proljeća 2015.