NARUKVICE: za ili protiv!

Narukvice
Narukvice

Razgovarali smo s nekim polaznicima Škole Stvaralaštva i doznali da se narukvice koje smo dobili na 1. dan, ne sviđaju se baš svima. Iako služe da se učenici Škole Stvaralaštva prepoznaju zbog hotela i radionica mnogima smetaju i nisu im lijepe pa ih žele promijeniti. Neki žele drugu boju, neki novi dizajn, novi natpis…

Miriam Volarić, polaznica slikarsko- scenografske radionice izjavila je da su narukvice predebele za njen ukus i da je jako žuljaju i voljela bi da su plave boje. Njezina kolegica Laura Vukelić  misli kako su bolje od prošlogodišnjih akreditacija koje su imale sliku i stalno su se gubile te su bile nemoguće za naći.

Marko Klapčić, polazniku radionice Novine na Internetu, boja je malo depresivna i odmah bi ju promijenio, međutim natpis mu je u redu i sadržava sve što bi trebao sadržavati.  Njegova ”susjeda ” Anđela Kurtović je izjavila kako bi ona napisala svoje ime ma vrh te narukvice i radionicu.

Magda Milički, polaznica radionice Slikarsko-scenografske izjavila je kako joj je boja pretmurna i da bi ona željela svijetliju, ali da joj se narukvica kao jedna cjelina ne sviđa. Uz nju Marija Lukačić je rekla da joj se sviđa kako je narukvica ne skidljiva, jer bi ju ona sama uspjela izgubiti.

Karlo Gržan, koji je student Slikarsko-scenografske, izjavio je da mu se narukvice sviđaju, pogotovo to što se ne mogu skinuti. Iako on sam zna da narukvice služe da bi se spriječilo švercanje djece koja nisu dio Novigradskog proljeća i Škole Stvaralaštva.

Iz ove ankete zaključujemo da se baš samim učenicima narukvica i ne sviđaju previše, ali one opet služe kako bi svima olakšale ovo dragocjeno vrijeme u Novigradskome proljeću.

Morena i Franka

 

 

 
(289 posjeta)