BADco. & Whatever Dance Toolbox

Draga djeco, drage voditeljice radionica pokreta i plesa, drage kreativne nastavnice i nastavnici, ako ste znatiželjne/i da isprobate kako raditi s pokretom i plesom u u interakciji sa softverskom alatkom, izvedbeni kolektiv BADco. vas poziva da pogledate WDT video tutorijale koje su naše plesačice za vas pripremile te istražite mogućnosti koje vam interaktivno ogledalo Whatever Dance Toolbox nudi za igranje s plesom i pokretom, te za stvaralački rad.

Draga djeco, drage voditeljice radionica pokreta i plesa, drage kreativne nastavnice i nastavnici,

ako ste znatiželjne/i da isprobate kako raditi s pokretom i plesom u u interakciji sa softverskom alatkom, izvedbeni kolektiv BADco. vas poziva da pogledate WDT video tutorijale koje su naše plesačice za vas pripremile te istražite mogućnosti koje vam interaktivno ogledalo Whatever Dance Toolbox nudi za igranje s plesom i pokretom, te za stvaralački rad.

Mi smo BADco. izvedbeni kolektiv od osam umjetnika i umjetnica, plesačica i dramaturga, koji se posljednjih dvadeset godina bavi suvremenim plesom i kazalištem, eksperimentiranjem u plesu i mijenjanjem vlastitih ideja o tome što tijelo može i kakva sve tijela u plesu možemo imati.

Nakon više od deset godina iskustva u radu s Whatever Dance Toolboxom, kroz brojne radionice koje smo održali diljem Europe u različitim kontekstima s različitim polaznicima i polaznicama, sretni smo da možemo ponuditi Whatever Dance Toolbox u obliku besplatne web aplikacije svima vama koji možda, nadamo se, pronađete vlastiti interes u njenom korištenju.

Softverska alatka WHATEVER DANCE TOOLBOX vam je dostupna besplatna web aplikacija, a uz nju i novi, revidirani Priručnik, na hrvatskom jeziku.

Jako nas zanima vaše mišljenje, vaša pitanja i prijedlozi! Javite nam se na badco@badco.hr !

Uskoro donosimo više infomacija!

Marta, Ana, Antonia i Nikolina

Škola stvaralaštva "Novigradsko proljeće"

Organizatori

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Agencija za odgoj i obrazovanje

Priređivač

Osnovna škola | Scuola elementare Rivarela
Novigrad | Cittanova

Emonijska 4
52 466 Novigrad