Dobrodošli!

Obavijest za pozvane učenike Grada Zagreb na Školu stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2017)

 

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport osigurava sredstva za dolazak i sudjelovanje do 40 darovitih učenika osnovnih škola i do 10 učenika srednjih škola iz Grada Zagreba na Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ 2017.

Pozvani su učenici, odnosno, njihove škole, dužni potvrditi dolazak na Školu stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2017) do 3. ožujka 2017.

Nakon potvrde bit će objavljene konačne liste pozvanih učenika Grada Zagreba.

 

Škola za učenika koji je pozvan na Školu stvaralaštva uplaćuje za smještaj u hotelu agenciji Dubrovnik Sun (http://www.dubrovniksun.hr/prijave/novigradsko_proljece/) i kotizaciju (uplatnica: http://www.novigradsko-proljece.com/web/prijavnice/)

Upute i način uplate nalaze se na internetskoj naslovnoj stranici Škole stvaralaštva „Novigradsko proljeće (2017) u rubrici: Potvrde dolaska i kotizacija (upute za potvrdu dolaska i uplatu kotizacije): http://www.novigradsko-proljece.com/web/

Naglašavamo da će Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport školama naknadno refundirati troškove sudjelovanja samo onih učenika koji se nalaze na konačnoj listi pozvanih učenika osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba.

Obavijesti o prijevozu učenika bit će objavljene na stranicama Škole stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2017).

Kontakt

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport

Veronika Jurišić-Ravić, prof.

Stručna savjetnica za učenički standard

Telefon: +(385 1) 616 6070

Telefaks: +(385 1) 6100 349

E-mail: veronika.jurisic-ravic@zagreb.hr

***

Informacije o uplatama i načinu prijavljivanja pozvanih u Školu stvaralaštva:

Podsjećamo da, nakon objavljivanja popisa pozvanih učenika i hospitanata u Školu stvaralaštva “Novigradsko proljeće” (2017), pozvani sudionici u Školu stvaralaštva “Novigradsko proljeće” (2017) trebaju do 3. ožujka 2017. godine potvrditi svoj dolazak. Napominjemo da je iznimno važno da potvrdite svoj dolazak, jer će nakon 3. ožujka 2017. liste pozvanih učenika i hospitanata biti ažurirane s obzirom na broj učenika i hospitanata koji su potvrdili  dolazak u Školu stvaralaštva. Potvrda dolaska iznimno je važna jer će nakon toga biti objavljene konačne liste pozvanih.

Objavljujemo link agencije (DUBROVNIK SUN) koja je na osnovi natječaja javne nabave organizira smještaj sudionika Škole stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2017) i uplatnicu za kotizaciju.

Poveznica na stranice agencije Dubrovnik Sun: http://www.dubrovniksun.hr/prijave/novigradsko_proljece/

Download the PDF file .

Ponavljamo: potvrda dolaska u Školu stvaralaštva je do 3. ožujka 2017. bez obzira na uplate i iznimno nam je važna zbog konačnog poretka.

Pozvani sudionici se sami prijavljuju agenciji Dubrovnik Sun i po dospijeću uplatnice plaćaju smještaj do 26. ožujka 2017.

Kotizaciju, prema priloženoj uplatnici, treba platiti do 10. ožujka 2017.

Potvrdu dolaska mogu obaviti ISKLJUČIVO osobe koje su ispunile prijavnicu.

Da biste mogli pristupiti formularima za potvrdu dolaska – MORATE biti ulogirani.

Nakon što ste se ulogirali, u popisu pozvanih kandidata kliknite na OIB prijavnice koju želite potvrditi i zatim slijedite upute na ekranu.

Za tehničku pomoć oko ispunjavanja prijavnica obratite nam se na:

support@novigradsko-proljece.com

Zahvaljujemo vam na interesu za Školu stvaralaštva.