Podsjećamo da, nakon objavljivanja popisa pozvanih učenika i hospitanata u Školu stvaralaštva “Novigradsko proljeće” (2019), pozvani sudionici u Školu stvaralaštva “Novigradsko proljeće” (2019) trebaju do: 15. ožujka 2019. godine potvrditi svoj dolazak.

Napominjemo da je iznimno važno da potvrdite svoj dolazak, jer će nakon 15. ožujka 2019. liste pozvanih učenika i hospitanata biti ažurirane s obzirom na broj učenika i hospitanata koji su potvrdili  dolazak u Školu stvaralaštva. Potvrda dolaska iznimno je važna jer će nakon toga biti objavljene konačne liste pozvanih.

Objavljujemo link agencije (Horizont d. o. o.) koja na osnovi natječaja javne nabave organizira smještaj sudionika Škole stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2019) i uplatnicu za kotizaciju.

Link agencije Horizont: http://prijava.horizont-travel.hr

Primjer uplatnice:

Download the PDF file .

Ponavljamo: potvrda dolaska u Školu stvaralaštva je do 15. ožujka 2019. bez obzira na uplate i iznimno nam je važna zbog konačnog poretka.

Pozvani sudionici se sami prijavljuju agenciji Horizont i po dospijeću uplatnice plaćaju smještaj do: 22. ožujka 2019.

Kotizaciju, prema priloženoj uplatnici, treba platiti do: 22. ožujka 2019.

Potvrdu dolaska mogu obaviti ISKLJUČIVO osobe koje su ispunile prijavnicu.

Da biste mogli pristupiti formularima za potvrdu dolaska – MORATE biti ulogirani.

Nakon što ste se ulogirali, u popisu pozvanih kandidata kliknite na OIB prijavnice koju želite potvrditi i zatim slijedite upute na ekranu.

Za tehničku pomoć oko ispunjavanja prijavnica obratite nam se na:

support@novigradsko-proljece.com

Zahvaljujemo vam na interesu za Školu stvaralaštva.

 

Categories: 2019Vijesti