Sada čitaš: Umjetnost u raznim oblicima

Učitavam
svg

Umjetnost u raznim oblicima

Što polaznici Novigradskog proljeća kriju u svojim svemirskim torbama?

Osnovni i najkorisniji predmet u svakodnevnom životu – torbe! Dizajnirane za nošenje osobnih stvari, danas su postale modni dodaci koji izražavaju osobni ukus i stil. Ruksaci, torbe za putovanje, plažu, sport i školu samo su neke od vrsta torbi koje se koriste za određene svrhe.

Proveli smo anketu među polaznicima Novigradskog proljeća. Od ukupno 127 glasova, 25% polaznika glasalo je da u torbi nosi hranu, 23% mobitel, 15% žvakaće gume, 9% punjač, 8% novčanik, 8% parfem, 7% kemijsku olovku, 3% slatkiše i 2% stakleno ogledalce. Također, polaznici radionica podijelili su s nama što im je potrebno za sudjelovanje u radionicama. Novinari su rekli kako koriste laptope i podloge za miš jer se njihova radionica bazira na pisanju članaka i intervjua u raznim programima za pisanje. Polaznici Fotoradionice s nama su podijelili kako koriste osobne mobitele i kamere. Sudionici Digitalne ilustracije koriste tablete za digitalno crtanje. Članovi Scenske radionice rekli su da njima samo treba dobra volja, a s njima su se složili i članovi Plesne radionice. Naši skladatelji koriste kajdanke i vlastite instrumente.

Kvalitetne torbe možemo razlikovati prema cijeni, materijalu i brendu. Mogu se zatvarati na različite načine – patentnim zatvaračem, kopčom ili magnetom. Uglavnom su ukrašene različitim uzorcima, printevima i bojama.

Sara Marinović

Sara Marinović

Moje je ime Sara. U Novigrad sam došla radi Novinarske galaksije. Prvi sam put na Novigradskom proljeću. Želim upoznati nove prijatelje svemirce i lijepo se zabaviti u Novinarskoj galaksiji.

svg
svg

Što ti misliš o ovoj temi?

Napiši svoj komentar.

Ostavi svoj svemirski trag

Učitavam
svg Raketoplan
  • 1

    Umjetnost u raznim oblicima

Raketni izbornik