Sada čitaš: „Dnevnik Pauline P.“ postaje film!

Učitavam
svg

„Dnevnik Pauline P.“ postaje film!

Meteori20. ožujka 2023.Sara Marinović
svg187

Koji hit dolazi u kina? Sviđa li se gledateljima? Hoće li biti uspješan? 

Neven Hitrec režirao je igrani film po knjizi Sanje Polak. Dnevnik Pauline P. na premijeri je oduševio gledatelje. Redatelj kaže da je cilj bio napraviti duhovit film u kojem svi uzrasti mogu uživati. Naslovnu ulogu Pauline P. igra vesela djevojčica Katja Matković. Prije 23 godine prvi smo put upoznali Paulinu P. preko hit serijala romana za djecu, a uskoro ćemo je gledati na malim ekranima. Film će, kao i knjiga, pratiti svakodnevnicu desetogodišnjakinje.

U subotu, 18. ožujka, u zagrebačkom Studentskom centru bila je premijera filma. U ostala kina diljem Hrvatske stiže 23. ožujka. Pretpostavljamo da će film biti uspješan poput knjige koja nam je obilježila djetinjstvo. Maša Blažević, polaznica Skladateljske radionice na Novigradskom proljeću, ne može dočekati film i kaže da će ga prvom prilikom pogledati u kinu.

PIŠE: Sara Marinović

Sara Marinović

Moje je ime Sara. U Novigrad sam došla radi Novinarske galaksije. Prvi sam put na Novigradskom proljeću. Želim upoznati nove prijatelje svemirce i lijepo se zabaviti u Novinarskoj galaksiji.

svg
svg

Što ti misliš o ovoj temi?

Napiši svoj komentar.

Ostavi svoj svemirski trag

Učitavam
svg Raketoplan
  • 1

    „Dnevnik Pauline P.“ postaje film!

Raketni izbornik