Došli smo do kraja ovogodišnje škole stvaralaštva Novigradskog proljeća, druge godine online druženja, nadamo se i zadnje takve. Anketom u Google Forms alatu prikupili smo posljednje osvrte na cjelokupno iskustvo ovogodišnjeg Novigradskog proljeća, a neke odgovore navodimo ovdje.

Kako ti je bilo na Novigradskom proljeću?

“Odlično, sviđalo mi se kako su se svi voditelji i svi ostali koji su sudjelovali u održavanju Škole stvaralaštva jako trudili i bili jako zabavni te mi se sviđa što je svatko naučio nešto novo i poučno u području koje ga zanima.”

“Bilo je super i zabavno, svi su sudionici jako prijateljski nastrojeni, isto kao i voditelji. Jako mi se svidjela i ovogodišnja tema i aktivnosti koje nam je voditelj pripremio.”

“Zabavila sam se i sprijateljila s mnogima te otkrila neke svoje sposobnosti tako da pouzdano mogu reći da je bilo fenomenalno! :)”

Izvrsno! Iako smo radili na daljinu i Škola je kraće trajala, mnogo sam naučila i osjećam se ispunjeno.”

Koje ti je bilo najljepše iskustvo?

“Stjecanje novih prijatelja, kviz znaja i suradnja s drugim radionicama.”

“Bilo je trenutaka kad sam plakala od smijeha, to je najvjerojatnije najbolji dio svega – druženje.”

“Najljepše iskustvo mi je definitivno bio večernji program, posebno kviz jer smo se svi zajedno družili i komunicirali, bilo je napeto i uzbudljivo.”

“Najljepše iskustvo bilo mi je zapravo cjelokupno sudjelovanje na Novigradskom proljeću.”

Je li ti se svidjela radionica i voditelji/ica?

“Svidjela mi se radionica (moja Fotoradionica), naučila sam JAKO puno i, naravno, zahvalna sam našem voditelju što nam je dao savjete za fotografiranje koje ćemo cijeli život pratiti.”

“Jako mi se svidjela radionica, a također i voditelj i voditeljica jer je ta radionica ono što ja volim raditi -akrobacije i slično. Voditelji su bili odlični i zanimljivi.”

“Radionica i voditelji su me oduševili te se nadam da ću i sljedeće godine biti u istoj radionici.”

“Da, svidjela mi se voditeljica radionice jer nam je pobliže pojasnila i naučila nas više o predivnom i kreativnom svijetu slikovnica.”

Ovogodišnje Novigradsko proljeće zasigurno ćemo lijepo pamtiti i nositi uspomene na nj cijeli život unatoč tome što smo se družili preko ekrana iz naših domova, a nadamo se da ćemo ekrane sljedeće godine zamijeniti prekrasnom Novigradskom školom.

Autori: Tin Černi i Ivano Bembić


0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.