U ponedjeljak 3. travnja u 20 sati Radionica cirkuskih vještina imala je nastup. Nezaboravan nastup cirkuske grupe koji nas je sve očarao dogodio se baš ovako:

      Na početku predstave okupili su se voditelji Radionice cirkuskih vještina. Jasmin Dasović, jedan od voditelja cirkusne radionice, vozio je maleni monocikl i žonglirao s čunjevima. Radio je to kao od šale, što je mene osobno iznenadilo. Nakon Jasminove izvedbe Ivana Pedljo akrobacijama je očarala sudionike Novigradskog proljeća. Također, poslije izvedbe je izjavila da je njoj jako jednostavno ovo čime se bavi. Naravno, nama ne izgleda jednostavno, ali ona se time bavi već godinama, što je jako impresivno. Nekoliko voditelja koji su se pripremali danima čak su i pod stankama žonglirali. Bili su baš odlični. Naime, nisu bili profesionalci kao voditelji Radionice cirkuskih vještina, ali barem su se potrudili. Mislim da mi je najzanimljivije bilo to što su nastupile Tena i Suzana iz naše radionice Novine na internetu. Iskreno, bile su odlične. Nisam baš ekspert za takve stvari, ali mislim da su okretale vrpcu te hodale s kišobranima.

       Na kraju su se okupili svi voditelji i naše novinarke te su zajedno žonglirali. Baš mi je bilo fora što su uključili sudionike drugih radionica i ostale voditelje jer mislim da su napravili izvedbu još smješnijom baš zato što ne znaju žonglirati ili raditi druge akrobacije.

Larisa Dill

Categories: PokretVijesti

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.