4 stvari koje možda niste znali o Novigradskom proljeću

U Rivareli postoje stvari koje su nepromišljeno i smiješno napravljene. Na zidu radionice Novine na internetu, projektor je zauzeo apsurdno loše mjesto između ploče i platna. Jedino što je dobro u tome je da se ipak prezentacija ili nešto drugo može gledati na velikoj bijeloj ploči za pisanje.

Jeste li primijetili akvarij na školskom hodniku? Odmah na samom ulazu u školu jasno se vidi akvarij s ribicama koji i nije baš čist, pa sam odmah otišla potražiti osobu koja je odgovorna za ribice i akvarij. Nakon istraživanja saznala sam daje  jedan gospodin koji nije svakog dana u školi vlasnik i akvarija i ribica. Na žalost gospodin nije dolazio, pa se nadam da je s ribicama sve u redu. Zapitala sam se tko hrani te ribice, ali nisam dobila odgovor.

Pitanje dana je: Znate li koje je najpoznatije piće u školi stvaralaštva? Pa to je zasigurno pasareta, gazirano i bezalkoholno piće koje prosječno dnevno pije oko 150 ili više polaznika Novigradskog proljeća. Piće još iz 20. stoljeća puno čarobnog okusa i šećera najčešće piju i kupuju mlađi polaznici Škole stvaralaštva.

 

Za više informacija o događajima, ako niste znali, postoje i naše stranice na  društvenim mrežama instagramu i facebooku. Tako možete pogledati sve novosti i zanimljive događaje.

 

Matea Vrabec

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)