Slikarsko-svjetlografska

Uputili smo se u Slikarsko-scenografsku radionicu i intervjuirali najzanimljivijeg voditelja ovdje, Theodora de Canzianija. Na pitanja zašto stalno govori mjau i wuf  te zašto baš on vodi ovu radionicu odgovorio nam je da mu je to jako lijepo. Od djece i svoje radionice očekuje ama baš sve, a s ovogodišnjom temom je jako zadovoljan. Na naša pitanja Theodor je odgovorio prilično zanimljivo.

Koja Vam je najdraža boja?

Najdraža boja je jako teško reći, ali jako volim tirkiznu. Jeste li vidjeli u hotelu, kada uđete u hotel onda dođete na recepciju i tamo desno ima jedan dućančić mali i imaju ručnike koji su tirkizne boje. Ja bih sve te ručnike pojeo  jer su mi prekrasni.

Koja Vam je najdraža hrana?

Nutella.

Najdraža životinja?

Banana.

Jesu li vam draže mačke ili psi?

Peseki koji rade mjauu.

Koja sam je ovo godina na Novigradskom proljeću?

  1. podijeljena na 2, korijen iz 4 i puta 2.1.

Što sada radite?

Trenutno dajem intervju.

Kažnjavate li  polaznike koji kasne na radionicu?

Mooolimmmm? Što je to kažnjavati?

Imate li životinja kod kuće?

Ja sam svoja životinja. HA- HA- HA- HAAAAAAAA!!!!

Koliko ima polaznika u radionici?

562, i stalno se povećavaju.

Za kraj intervjua Theodor je poručio: MIJAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

Intervjuirali smo i neke polaznike Slikarsko-scenske radionice. Prva polaznica koja nam je prišla bila je Lucija Obrovac. Ovo joj je prva godina na Novigradskom proljeću, voditelj joj je jako zanimljiv i sviđa joj se. Ovu radionicu je izabrala zato što ju je  jako zanimala i htjela je isprobati boje i materijale jer nije dugo radila s njima. Atmosfera u radionici joj je odlična, a najdraži dio Novigradskog proljeća su joj radionice i druženje. Ovogodišnja tema joj je odlična jer može puno toga napraviti na tu temu. Inspiraciju za rad pronalazi najviše u prirodi, a na pitanje mijauče li i laje odgovorila nam je da to ne radi jer se ne vidi u lajanju i mijaukanju. Intervjuirali smo i Fani Šafar kojoj je ovo druga godina na Novigradskom proljeću. Izabrala je Slikarsko-scenografsku radionicu jer joj je voditelj zakon, puno toga će moći naučiti i pomoći će joj da svijet vidi na drugačiji način, što i želi. Inspiracija su joj razni oblici i boje, a na Novigradsko proljeće planira doći i iduće godine.

Zahvaljujemo polaznicima i Theodoru na zanimljivim odgovorima. MIJAUUUU!

Dora Kavicki i Magdalena Mićanović

foto: Tina Grgić

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.