Šaljivi oglasi Škole stvaralaštva

 

Pasaretamanija

Opasnost! U Osnovnoj školi Rivarela vlada ludilo za Pasaretom, piće koje nećete pronaći nigdje osim u Istri. Požurite se svi u obližnji market po ovo efektno piće.

Učenici se klanjaju Suncu

Pošto ih je Sunce kaznilo jer su se podsmijavali klanjanju i zahvaljivanju, učenike je zadnja dva dana zatekla kiša. Da se Sunce ne može dugo ljutiti, pokazuje nam vedri ostatak dana. Ovo smo svi shvatili kao upozorenje, a sad brzo pred Sunce, vrijeme je za klanjanje!

Irena na Eurosongu

Kao što doznajemo Irena Đurkesac, voditeljica plesne radionice, nastupit će na Eurosongu zajedno sa Jacquesom uz pjesmu My friend. Očekujemo zanimljivu koreografiju.

Srđanove opasne oči

Pažnja! Obavještavamo vas da se ne čudite ako ne vidite Srđana pokraj mora. Naime, zbog njegovih modrih očiju preporuča mu se  da se ne šeće puno (posebno ne uz rivu ili plažu) jer bi ga mogla prisvojiti neka riba.

Josip Krunić se već sprema za novi put

Josip Krunić zasigurno nosi titulu najspremnijeg i najupornijeg voditelja. Nakon Škole stvaralaštva sprema se sa svojom video muzom za put do Venecije po Zlatnoga lava za snimanje. Sretan put!

Theodor ima nove ljubimce

Sigurno ste svi čuli mijaukanje i lajanje, to je ni manje ni više Theodor. Pitate se kakva ga to bolest ili čak muza hvata? Mislim da je to ni manje ni više cjelonoćna briga o njegovim ljubimcima. Theo, očekuje te duga noć!

Obožavatelji pjesnika skakavca, spremite se

Najpoznatiji pjesnik Škole stvaralaštva, gospodin Skakavac, odlučio je proširiti svoj talent i na ostale dijelove Hrvatske. Svi obožavatelji ispred Osnovne škole Rivarela okupit će se u 19 sati i snimiti reklamu. Svakako možete dobiti i njegove zbirke s autogramom.

Roce majstor roštilja

Osim što peče glinu, Boris Roce pravi i najbolji roštilj. Njegova muza  javlja se ljeti kada potajno za turiste peče meso i prvi najbolje ražnjiće.

Nina Matanović