Naši hakeri, informatičkog znanja dileri!

Naša voditeljica radionice zove se Kristina Kovačević, ali ono što većina vas ne zna, je to da ona ima jako vrijedne pomagače! To su Endy Krt (naš ilegalac) i Karlo Vučetić (koji je zapravo prijavljen učenik radionice, ali nam pomaže u informatičkom dijelu).

Oni su naše Katice za sve. Zovemo ih u svim nedaćama – od prevelikih slika do “sređivanja” grafičkog izgleda naše stranice. Toliko su nam važni i potrebni te smo odlučili napraviti cijeli jedan članak posvećen njima. Nažalost, oni nas napuštaju sljedeće godine pa je i to jedan od razloga za pisanje ovoga kratkoga, ali slatkoga članka.

Nisu nam bili bitni samo ove godine, nego su već tu za nas duže vrijeme, pomažu nam da se ne “izgubimo” u čarobnom svijetu WordPressa. Izvrsni su informatičari i pravi web masteri, naši su i učitelji koji bez problema odgovaraju na sve naše upite. Možemo reći da su oni u informatičkim vodama naše prave muze, to jest nadahnuće i inspiracija.

Saznali smo da je Karlo ljubitelj “Twenty one pilots i Panic! At the Disco” te da je bio na njihovom koncertu. Uz to znamo da voli kasniti, ali i da ne voli poštovati dogovor pa zbog kašnjenja donijeti čokoladu. Obožava društvene mreže, što smo mogli i zaključiti jer se bavi informatikom. Koristi Instagram, Facebook, Tumblr i još puno toga, a ako ga želite zapratiti, pitajte ga za ime jer mi nismo besplatna reklama (zbog uhođenja njegovih profila možete postati učenik/ca mjeseca).

Sljedeći je Endy! Endy je iz Novigrada, on je već “domaći” na Novigradskom proljeću, no svejedno je ovdje kao izbjeglica. On se tu šverca i nitko ne bi smio znati da je 0vdje, ali eto, mi smo vam rekli! Također znamo da je bio zadužen za svjetla i ton u predstavi ” Večer s ubojstvom “, a mi znamo da njega nije tamo bilo, da bi sve bilo UŽAS!

Bili oni slični ili različiti, svi ih volimo onakve kakvi jesu!

Kad biste ih vidjeli kako marljivo rade, pomislili biste da su nekakvi hakeri, ali to nije istina! Ali ako se nas pita, oni bi mogli biti i voditelji vlastite radionice, ili nekog tečaja koji bi, vjerujemo, uvijek bio posjećen!

Možemo im samo kupiti veliku čokoladu od riže i reći veliko hvala, jer, budimo iskreni, da njih nema, ne bi bilo niti ove radionice. Voila!

Glorija Pahor, Sophie Noa Živković i Lucija Šalković