Fantomska tjelovježba

Fantomska tjelovježba

Po prvi put u novijoj povijesti Novigradskog proljeća, dogodilo se neočekivano. Jutarnja tjelovježba, stalna točka programa koja nikada nije dobila priliku provođenja, zapravo se održala. O D R Ž A L A !!!

Ajme nama

I tako su hospitanti, učenici, studenti, poneki voditelji, a bome i članovi Povjerenstva, tog sunčanog jutra, u ponedjeljak 3. travnja, bili prisiljeni odgegati se na igralište škole Rivarela gdje su u raljama studenata Kristijana Končinskog i Borne Nemete izvodili razne vježbe – od istezanja i pozdrava suncu do „cijepanja drva“ i čučanj-skokova. Bio je to pravi način za razbuđivanje još uvijek napola usnulih sudionika – a to se moglo i vidjeti na njihovim licima, koja su varirala od nasmiješenih do jednostavno užasnutih. Što je ovo u “rano jutro”??? Nepostojanje muze tjelovježbe ili sporta nije im pomoglo, a neki su vjerojatno zazivali muzu tragedije.

Samo će vrijeme pokazati hoće li se ova točka programa i dalje provoditi ili će se nastaviti običaj ostavljanja tjelovježbe u program (kao puke formalnosti).

 

Lucija Šalković

Tagged with:     ,