You are here
Home > AKTUALNO > Miss i mister hotela Laguna

Miss i mister hotela Laguna

Jučer, 19.4.2016. u 20:30 sati, održao se izbor za Miss i Mistera hotela Laguna. Prijavilo se sveukupno 20 kandidata koji su riješavali zadatke i igrali igre koje su za njih pripremili studenti.

WP_20160419_21_43_23_Pro

No, prije toga, pogledali smo radove video-dokumentarne i radijske radionice koji su nas nasmijali do suza.

  1. IGRA: Ovdje su dečki i cure trebali tražiti predmete koje je student Kristijan izvukao iz misteriozne bijele kutije. Publika im je pomagala bacajući predmete poput kemijske olovke, maramica, japanke, ključeva od sobe itd.
  2. IGRA: Ovdje su se cure i dečki trebali stati u sklek i slamkom ispiti vodu iz čaše. Ovdje su se svi iskazali i uspiješno riješili zadatak.
  3. IGRA: Ovdje su dečki i cure trebali uzeti balon i napuhati ga. Potom otrčati do stolca, sjesti na balon i tako ga probušiti. Iako uz male probleme, svi su uspjeli napuhati i probušiti balon.
  4. IGRA: Ovdje su cure i dečki trebali stati u sklek, te prenijeti jabuku s jednog tanjurića na drugi ALI bez ruku. Iako je zadatak dosta zahtjevan, svi su ga riješili bez problema.
  5. IGRA: Ovdje je publika bila odlučujući faktor. Od troje finalista, trebala je izabrati jednog i stati u vlakić kad se pusti glazba. Nakon što smo svi stali u vlakić, naši studenti su prebrojali ljude i izbor se sveo na dvoje ljudi.
  6. IGRA: Ovdje je također publika imala glavnu ulogu. Trebala je bacati svoje cipele na hrpu ispred finalista kojeg žele za Mistera i finalisticu koju žele za Missicu.

 

Naši finalisti za Mistera bili su: Matko Matić i Domagoj Topić. Nakon prebrojavanja cipela, Domagoj Topić službeno je proglašen Misterom hotela Laguna.

WP_20160419_21_19_02_Pro

Finalistice za Miss bile su: Katica Poplašen i Eva Fiškuš. Studenti su izbrojali cipele, i otkriveno je da je Miss hotela Laguna-Katica Poplašen.

WP_20160419_21_23_42_Pro

Čestitamo Katici i Domagoju, ali i svima drugima koji su se prijavili za Miss i Mistera hotela Laguna!

Magdalena Mićanović

Top