You are here
Home > VIJESTI > Kakva je hrana u hotelu Laguna?

Kakva je hrana u hotelu Laguna?

Svaki dan sudionici Novigradskog proljeća jedu tri obroka u hotelu Laguna. Ako želite saznati kakva je hrana, nastavite čitati ovaj članak.

2        WP_20160417_17_41_47_Pro

Palačinke s Nutellom i čarobna voda

Svima najdraži doručak su palačinke kojih ima svaki dan. Vrlo su fine i najčešće ih se jede s Nutellom, pekmezom ili medom. Svakako ih preporučamo. Za doručak također možete uzeti kroasane, kuhana jaja, kajganu, špek, hrenovke, pecivo… Što god izaberete, nećete pogriješiti. S finim kroasanom možete popiti šalicu tople čokolade, kave ili čaja. Također možete popiti različite vrste sokova ili najzdravije – vodu. Nudi se i voda sa svježe narezanim voćem. Zanimljiva je i voda za ljepotu. U njoj se nalazi razno kamenje koje nas navodno uljepšava. Kod hospitantica se pojavila pomama za „beauty” vodom. Vidjet ćemo hoće li djelovati. Možda ih dogodine ne prepoznamo.

Usudite se probati nešto novo za ručak

20160421_122343  20160421_122350

Mnogima najdraže jelo definitivno je pomfrit i pizza, za koju se svi guraju. Ova dva jela znaju u sekundi nestati, ali zato naši dobri konobari odmah donesu puni tanjur pomfrita i pizze, na veliku radost svih u hotelu. Ali ako se zdravije hranite, imate razne vrste tjestenine, različite salate i tople juhe. Izbor je vrlo raznolik. Usudite se probati nešto novo. Za one koje se žele zasladiti, hotel Laguna nudi različite vrste sladoleda, pudinga i kolača.

Večeru završite voćnom salatom

20160421_122336

Večera u hotelu Laguna neće Vas razočarati. Nudi se raznolik izbor hrane i pića za koji smo sigurni da će vam se svidjeti. Za večeru također možete uzeti pomfrit, pizzu, meso, salatu, sendvič… Na kraju možete kušati osvježavajuću voćnu salatu.

U jednom od članaka doznali smo da se hrana nabavlja iz velikih trgovačkih centara, ali voće, povrće i riba su s tržnice.

Magdalena Mićanović i Natali Belušić

Top