You are here
Home > POKRET > SCENSKA 3 > Najzrelija Scenska

Najzrelija Scenska

Voditeljica Scenske 3 Jadranka Korda Krušlin, dramska pedagoginja, bila je vrlo otvorena prema nama kada smo došli pogledati rad njihove radionice. Gospođa Jadranka izjavila je da ovogodišnju temu smatra vrlo opširnom i da su je već  na više načina interpretirali. Ovo je scenska radionica u kojoj su sudionici više puta bili na Novigradskom i zato su ovi “scenci” najzreliji.

Polaznik Stjepan Petković iz Osnovne škole Ivanovec složio se da je odlično biti u Scenskoj jer su voditeljica i hospitantice odlične, a polaznica Monika Nonveiller rekla nam je da još nisu definirali što će izvesti, ali rade vježbe i sve će to na kraju uskladiti. Hospitantice Vesnica Kantoci i Barbara Beronja Manojlović bez razmišljanja složile su se da im se sviđa način rada u radionici. Na pitanje je li teško smisliti neku točku, hospitantica Barbara odgovorila je da smišljaju sve velikom brzinom i da su polaznici jako talentirani. Različiti dijelovi nastupa skupit će u cjelinu kada za to dođe vrijeme.

Još nisu odlučili kako će točno izgledati završna točka, ali jedva čekaju vidjeti rezultat cjelotjednog rada na svojoj tržnici.

Marija Valić i Ana Lisica

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20160419_102612

Top