Što se to posebno radi na Novigradskom proljeću?

Scenska-glazba-Antonia-Bradarić
Scenska-glazba-Antonia-Bradarić

Još malo pa kraj. Bliži se završetak Novigradskog proljeća. Svi rade punom parom i daju sve od sebe. Svi se pripremaju za završnu večer  i atmosfera je sva napetija. Još malo…

Jakob Drempetić-Hrčić, 8. razred, skladateljska radionica

– Jako, jako mi se sviđa moja radionica! Puna je zabavljanja i smijeha. Imamo najbolju mentoricu – Žužu, kako je ja zovem od milja. Upravo radim na novoj skladbi koja će vjerovatno biti prezentirana na završnoj večeri i jako se radujem tome. Sada stvarno radimo na sve četiri jer pokušavamo što više stvari obaviti u što kraćem vremenu koji nam je stvarno ograničen s obzirom na to da je kraj zapravo u petak.

Jana Kalić, 5. razred, plesna radionica

– Na našoj radionici učimo sve vrste plesnih tehnika, učimo nešto što ne znamo, a pomoći  će nam. Sviđa mi se to što sam toliko puno novih stvari naučila i radujem se tomu što ću biti sve bolja u tome. Najlakša plesna tehnika meni je improvizacija, zato što vrlo volim improvizirati na licu mjesta. Bavim se plesom i u slobodno vrijeme, ali mislim da ću u srednjoj školi poluditi jer ću imati previše obaveza.

Stjepan Petković, 6. razred, videodokumentarna radionica

– Imam jedan vrlo poseban zadatak – montirati Gulanfera. Vrlo sam sretan i ponosan što sam baš ja dobio taj zadatak. Dakle, radim na toj montaži i trčim na sve strane kako bi uspio skupiti što više podataka i informacija koje će biti prikazane za vrijeme montaže i koje će pomoći svima nama objasniti što zapravo znači Gulanfer. Radim u toj radionici od 1. razreda i mislim se ozbiljno nastaviti baviti time.

Morena Sitar

 
(302 posjeta)