Kontrast radionica

Marija Lukačić i Stella Pondeljak, Lutkarska radionica

Marija Lukačić, 7. razred, lutkarska radionica 

– Moja uloga u ovoj radionici je da punim glave lutkama preostalim, mekšim materijalom kako bi izgledale što popunjenije i ljepše te kako bi oduševile svih sa svojim ”zlatnim rezom”.

Stella Pondeljak, 7. razred, lutkarska radionica

– Razlog zašto sam došla u ovu radionicu bilo je to što imam veliku želju izrađivanja lutki, tj. oblačenja, dizajniranja… Ovdje se osjećam vrlo ugodno jer zrači pozitivna energija, mentori su toliko ljubazni i uvijek su tu za tebe kad je u pitanju pomoć, volim ovo raditi zbog toga što sve ovo učimo kroz igru i druženje, a to je nešto najljepše na svijetu.

Eva Ružić, 1. razred Gimnazije Andrije Mohorovičića (Rijeka), slikarska radionica

– Ono što ja radim je crtanje na temu ”Slatkom loncu poklopac”, međutim mi ne crtamo običan lonac i poklopac već moramo izraditi nešto ne obično, ali opet na tu temu. Upravo radim na radu koji liči na lonac i poklopac tako što je slon u sredini, a ograničavaju ga kornjača, lav i zmija. Dakle, radim na tu istu temu, ali uključujem životinje umjesto lonca i poklopca-radim na neobičnom prikazu zajedništva!

Andrea Blažević, 8. razred, Bernard B.,  kostimografska radionica

– Želim se pohvaliti time što na ovoj radionici šijem haljinu. Haljinu koja također pokušava prikazati lonac i poklopac te kontrast lonca i poklopca. Što se tiče kontrasta uspoređujem crnu i bijelu boju koje su dva različita ”elementa”. Volim raditi ovaj posao jer me čini potpuno spontanom i opuštenom, a za ovo je potrebno mnogo koncentracije i truda, pa se moramo potruditi iz petnih žila kako bi zadovoljili svoja očekivanja koja će ubrzo, zapravo biti zadovoljena.

Morena Sitar 🙂

 
(310 posjeta)